09 326 98 60
info@basisschool-kaz.be

het schoolteam.

Basisschool kaz heeft een team van enthousiaste leerkrachten die steeds het beste in leerlingen naar boven halen.

zorg en clb.

Met het hele team besteden we de grootste zorg aan onze leerlingen. Ze verdienen allemaal onze aandacht met de overtuiging dat voor hen een mooie toekomst wacht, ongeacht hun talenten, mogelijkheden of beperkingen. We vinden het belangrijk dat onze leerlingen goed in hun vel zitten op school en zichzelf kunnen zijn. Enkel zo komen ze tot goed leren. Op school is er een zorgteam aanwezig dat nauw samenwerkt met het centrum voor leerlingenbegeleiding (CLB).

de leerlingenraad.

Onze leerlingenraad behartigt de belangen van onze leerlingen. Het is een raad voor en door leerlingen die onder meer meewerkt aan de organisatie van buitenschoolse activiteiten. ontdek de leerlingenraad.

de ouderraad.

Onze ouderraad is een groep van enthousiaste en geëngageerde ouders die het schoolteam ondersteunen en een meerwaarde wil bieden aan de school. Jaarlijks organiseren zij samen met het schoolteam tal van activiteiten waarvan de opbrengst integraal naar initiatieven ten voordele van alle kinderen van basisschool KAZ gaat.

We hoeven je niet te vertellen dat helpende handen altijd welkom zijn. Ben je een gemotiveerde ouder die wel wat tijd wil vrijmaken om op een constructieve manier deel uit te maken van onze dynamische ouderraad of wil je af en toe een handje toesteken?

scholengroep 20.

Scholengroep 20 Zuid-Oost-Vlaanderen is het schoolbestuur van de 15 GO!-scholen in een regio die zich uitstrekt van Geraardsbergen tot Zottegem, over Brakel, Herzele, Zwalm, Zandbergen en Sint-Lievens-Houtem. Onze scholengroep organiseert samen met 25 andere scholengroepen het Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap en behoort tot het GO!. De scholengroep wordt geleid door de algemeen directeur Isabelle Truyen en beheerd door de Raad van Bestuur. Onze scholengroep telt een 800-tal personeelsleden en 6200 leerlingen.​

leerlingenraad.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
translate